Natječaj

Search form

Baze podataka o kretanju plovila i manifestima tereta

Referenca: 
OLAF/D1/70/2015
Datum objave: 
08.08.2015.
Datum završetka natječaja: 
01.10.2015.
Status: 
Tip sredstava: 
Regija: 
Kratak opis natječaja: 

Cilj ovog ugovora je omogućavanje pristupa bazama podataka s informacijama o kretanju plovila i manifestima tereta diljem svijeta. Sastoji se od sljedećih grupa: 

  • Grupa 1: Baza podataka o plovilima i kretanju plovila:  
Omogućavanje pristupa bazi podataka sa svjetskim pomorskim informacijama o komercijalnim plovilima, uključujući, ali ne ograničavajući se na: podatke o brodovima, kretanje brodova, vlasnike (uključujući povijesne podatke), žrtve, luke, praćenje plovila u stvarnom vremenu i pozicije plovila na temelju AIS-a. Baza podataka mora pružiti sveobuhvatnu pokrivenost globalnog kretanja plovila i podatke o plovilima, kao i funkcionalnost kojom se omogućava praćenje odabranih subjekata (tj. promjene u ključnim poljima kao što su ime, vlasnik, kretanja) te mora biti opremljena aktivnim mehanizmom upozorenja. 

  • Grupa 2: Baza podataka o manifestima tereta:
Pružanje pristupa bazi podataka za informacije o manifestima od najvećeg mogućeg broja država svijeta i najšireg raspona uvoza i izvoza kako bi se osigurala pokrivenost diljem svijeta. Podaci o manifestu trebaju uključivati, ali nisu ograničeni na: broj teretnice, utvrđivanje broja prijevoza i puta, primatelja tereta, pošiljatelja, luku/državu utovara, datum polaska, odredišnu luku/državu, opis robe, broj kontejnera.

Dokumenti: 
AttachmentSize
Dokumentacija.zip513.84 KB