CROSS OVER 2015 – Zapošljavanje i poduzetništvo kroz inovativne prakse između različitih sektora

Search form

CROSS OVER 2015 – Zapošljavanje i poduzetništvo kroz inovativne prakse između različitih sektora

Trajanje: 
Od 01. do 03. listopada 2015. godine
Mjesto: 
Orahovica
Ciljana skupina polaznika: 
Organizacije iz područja mladih, poslovno područje (uključujući socijalna poduzeća, komore, poduzeća i klastere), formalno obrazovanje (obrazovne institucije), javna tijela i ostale organizacije
Kontakt: 

Sandra Miladin
e-mail: sandra.miladin@mobilnost.hr
tel: 01 5005 952

Kratki opis: 

Cross over je ciklus osposobljavanja namijenjen potencijalnim korisnicima Erasmus+ programa, usmjeren na osmišljavanje strateških partnerstava unutar Ključne aktivnosti 2, a koji organiziraju nacionalne agencije (u Hrvatskoj – Agencija za mobilnost i programe EU), kao potporu pri izradi projekata. S obzirom da je jedan od ciljeva programa Erasmus+ povezivanje organizacija iz različitih područja obrazovanja, osposobljavanja i mladih, kao i poslovnog sektora, a u svrhu razvoja, prijenosa i implementacije inovativnih praksi, tako je i tema ovog ciklusa osposobljavanja usmjerena je upravo na to - Zapošljavanje i poduzetništvo kroz inovativne prakse između različitih sektora. 

Cross over osposobljavanja provode se u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU u suradnji s češkom, mađarskom, litavskom, malteškom, latvijskom i britanskom nacionalnom agencijom. Sve navedene agencije provest će nacionalno osposobljavanje u svojim zemljama sa svojim sudionicima, da bi se nakon toga odabrani sudionici iz svake zemlje kasnije susreli na transnacionalnoj aktivnosti u prosincu 2015. godine.

Rok za prijavu je 01. rujan 2015. godine.

Izvor: http://www.mobilnost.hr/nio.php?o=877