Natječaj

Search form

Europski centar izvrsnosti za učinkovitost resursa

Referenca: 
EASME/COSME/2015/027.
Datum objave: 
30.12.2015.
Datum završetka natječaja: 
03.03.2016.
Status: 
Tip sredstava: 
Program: 
Regija: 
Budžet: 
2 000 000 EUR
Kratak opis natječaja: 
Izvršna agencija za malo i srednje velika poduzeća,postupajući prema ovlasti danoj od strane Europske komisije, je objavila natječaj za osnivanje i rad Europskog centra izvrsnosti za učinkovitost resursa. Učinkovitost resursa je pokretač industrijske konkurentnosti i transformacije s pozitivnim učinkom na okoliš. Ona predstavlja značajne poslovne prilike za malo i srednje poduzetništvo.

Svrha ovog natječaja je postavljanje i upravljanje virtualnim Europskim centrom izvrsnosti za učinkovitost resursa.Centar će pružati informacije i podršku europskim malim i srednjim poduzećima, posrednicima u poslovanju, stručnjacima za učinkovitost resursa i drugim zainteresiranim stranama kao što su regionalne vlasti.

Izvođač će izvesti četiri radna paketa za uspostavu Europskog centra izvrsnosti za učinkovitost resursa: 

  • Radni paket 1-Upravljanje, održavanje, integriranje i razvijanje samoprocjene potencijala učinkovitosti za mala i srednja poduzeća; 
  • Radni paket 2-Povećati potporu i savjet da mala i srednja poduzeća poboljšaju svoju učinkovitost za resurse; 
  • Radni paket 3-Definicija, razvoj, proizvodnja sadržaja, animacije i održavanje interaktivne kolaborativne stranice Europskog centra izvrsnosti za učinkovitost resursa;
  • Radni paket 4-Promicati mjere potpore učinkovitosti resursa za mala i srednja poduzeća u cijeloj Zemlje koje su sudionice Europske unije i programa Cosme.
Provedba i rezultati radnih paketa su međusobno povezani, ne mogu biti odvojeni. 

Procijenjena maksimalna vrijednost za izvršenje svih zadataka navedenih u ovom pozivu za ponude je 2. 000, 000.00, eura, uključujući sve troškove i izdatke, te putovanja i dnevnice. 

Dokumenti: 
AttachmentSize
EASME-48_EN.zip1.6 MB