Info – radionica u sklopu otvorenog trajnog Poziva „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva – školska godina 2019. – 2020.”

Search form

Info – radionica u sklopu otvorenog trajnog Poziva „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva – školska godina 2019. – 2020.”

Kategorija: 
Trajanje: 
4 sata
Mjesto: 
Trg Nevenke Topalušić 1, Zagreb
Cijena: 
Besplatno
Ciljana skupina polaznika: 
Potencijalni prijavitelji i partneri
Kratki opis: 
Info – radionica u sklopu otvorenog trajnog Poziva „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva – školska godina 2019. – 2020.” sufinanciranog iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije održat će se u petak 2. kolovoza 2019. godine u prostorima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku (Dvorana na 11. katu), Trg Nevenke Topalušić 1, Zagreb, s početkom u 12 sati. Cilj info – radionice je pružiti osnovne informacije o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima Poziva, a usmjerena je na predstavnike potencijalnih prijavitelja i njihovih partnera. Za prijavu sudjelovanja potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac.

Prijave se zaprimaju do četvrtka 1. kolovoza 2019. do 14h
. Broj sudionika na radionici je ograničen te je uputno da na radionici sudjeluje po 1 do najviše 2 predstavnika koji će biti izravno uključeni u pripremu i/ili provedbu projekta. Svi sudionici koji su poslali prijavu biti će povratno obaviješteni o njenom statusu.

Izvor: mdomsp.hr