Natječaj

Search form

Javni poziv za kandidiranje manifestacija koje u sklopu svog programa prezentiraju proizvode kojima je dodijeljena oznaka „Hrvatski otočni proizvod” – 2018. godina

Datum objave: 
13.04.2018.
Datum završetka natječaja: 
16.07.2018.
Status: 
Sektor: 
Regija: 
Kratak opis natječaja: 
Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije raspisalo je Javni poziv za kandidiranje manifestacija koje u sklopu svog programa prezentiraju proizvode kojima je dodijeljena oznaka „Hrvatski otočni proizvod”, a održane su ili će se održati od 1. studenoga 2017. do 1. studenoga 2018. godine. 

Za korištenje bespovratnih sredstava mogu se kandidirati pravne i fizičke osobe; trgovačka društva, obrti, zadruge, udruge, ustanove, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave te ostale pravne i fizičke osobe u Republici Hrvatskoj i izvan nje. 

Najviši iznos koji se jednom organizatoru za jednu manifestaciju može odobriti putem ovog Javnog poziva je 20.000,00 kuna.

Jedan organizator može dobiti bespovratna novčana sredstva za organizaciju najviše dviju manifestacija po ovom Javnom pozivu. 

Rok za podnošenje prijava je 16. srpnja 2018. godine.

Priloge i obrasce za prijavu možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://razvoj.gov.hr/vijesti/javni-poziv-za-kandidiranje-manifestacija-...
Dokumenti: 
AttachmentSize
Javni poziv MANIFESTACIJE HOP2018.pdf376.93 KB