Mogućnosti financiranja kroz Europske strukturne i investicijske fondove i operativne programe za razdoblje 2014.-2020.

Search form

Mogućnosti financiranja kroz Europske strukturne i investicijske fondove i operativne programe za razdoblje 2014.-2020.

Kategorija: 
Trajanje: 
Od 15. rujna 2015. godine s početkom u 9 sati
Mjesto: 
Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije, Rimska 28, Sisak
Cijena: 
Besplatno
Ciljana skupina polaznika: 
Zaposlenici upravnih tijela jedinica lokalne i regionalne samouprave te razvojnih agencija, gospodarstvenici, predstavnici udruga te svi zainteresirani
Kratki opis: 
Predmetna edukacija “Mogućnosti financiranja kroz Europske strukturne i investicijske fondove i operativne programe za razdoblje 2014.-2020.” provodi se u okviru programa "Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije“ za 2015. godinu, a financira se sredstvima tehničke pomoći iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Cilj ovog seminara edukacijskim je aktivnostima upoznati polaznike s mogućnostima financiranja kroz Europske strukturne i investicijske fondove i operativne programe, koji su na raspolaganju Republici Hrvatskoj u financijskoj perspektivi Europske unije od 2014. do 2020. godine. 

Prijave za sudjelovanje na edukaciji zaprimaju se zaključno do 14. rujna 2015. godine do 12:00 sati putem elektroničke pošte na adresu simora@simora.hr, ili na broj faksa 544-206. 

Preuzeti prijavnicu i saznati više o seminaru možete na: http://goo.gl/yYylUQ