Natječaj

Search form

Okvirni ugovor o provedbi revizija i kontrola te razvoju strategija revizije i kontrole u područjima unutarnjih poslova i pravosuđa

Referenca: 
SRD/01/01/2014
Datum objave: 
31.10.2014.
Datum završetka natječaja: 
12.12.2014.
Status: 
Tip sredstava: 
Program: 
Budžet: 
8.000.000,00 €
Kratak opis natječaja: 

Natječaj je otvoren s ciljem sklapanja ugovora o pružanju usluga revizije i kontrole unutar okvira programa koji vode Glavna uprava za unutarnje poslove i Glavna uprava za pravosuđe posebice u područjima njihove politike. Ugovorom se treba omogućiti jačanje sposobnosti nadzora i revizije Glavnoj upravi za unutarnje poslove i Glavnoj upravi za pravosuđe. Za zadatke revizije i kontrole Komisija može tražiti različite vrste usluga: reviziju zakonitosti i pravilnosti, reviziju financijskih izvješća, revizije sustava, revizije učinkovitosti, itd. U pogledu podrške razvoja strategija revizije i kontrole unutar Glavne uprave za unutarnje poslove i Glavne uprave za pravosuđe, Komisija može zahtijevati pomoć u razvoju postupaka, metoda, alata i tehnika unutar okvira razvoja strategija za reviziju i kontrolu kao i njihove ocjene u svrhu potvrde sukladnosti s međunarodno prihvaćenim normama. 
Okvirni sporazum ovog natječaja moguće je potpisati s više gospodarskih subjekata. Broj gospodarskih subjekata koji su predviđeni za potpisivanje okvirnog sporazuma je tri, prva tri gospodarska subjekta s obzirom na mjesta na kojima će biti rangirani nakon završetka natječaja i evaluacije svih pristiglih ponuda. Na ovaj se natječaj mogu prijaviti i konzorciji. Partneri koji podnose zajedničku ponudu (konzorcij) preuzimaju punu odgovornost prema naručitelju, odnosno Komisiji, za ispunjavanje projekta u cjelini.

Dokumenti: 
AttachmentSize
Dokumentacija.zip1.23 MB