Prijavite se na prvo predavanje iz novog “Master Class” ciklusa

Search form

Prijavite se na prvo predavanje iz novog “Master Class” ciklusa

Trajanje: 
04.10.2016. godine (17:30)
Mjesto: 
Remetinečka cesta 7, Zagreb
Cijena: 
49,00 kuna
Ciljana skupina polaznika: 
Prvenstveno poduzetnici te ostali zainteresirani
Kratki opis: 
U utorak, 04.10. u ZIP inkubatoru u Remetinečkoj cesti 7, održat će se prvo predavanje iz novog "Master Class" ciklusa. Predavanja se odnose na projekt školovanja, u sklopu kojeg su ZIP-ovci od prvog predavanja održanog u srpnju 2013. godine do danas imali čast pokretačima startup projekata kao predavače i mentore dovoditi domaće i međunarodne stručnjake, kako bi svoja iskustva prenijeli hrvatskoj poduzetničkoj zajednici. 

Ovogodišnje događanje organizira se u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) koja kroz projekt Europska poduzetnička mreža (EEN) omogućuje sudjelovanje međunarodnih predavača na događanju. Tijekom interaktivne prezentacije polaznici Master Classa moći će saznati više o tome kako najbolje uklopiti vlastitu kompaniju u najpogodnije okruženje za pronalaženje izvora financiranja. 

Navedena inicijativa ima veliku podršku od strane Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Zagrebu, koje je osiguralo i financijsku podršku u prvom ciklusu predavanja s ciljem omogućavanja rasta i internacionaliziranja poslovanja inovativnim malim i srednjim poduzećima. 

Više informacija o predavanjima i prijavi možete pregledati pomoću sljedeće poveznice: http://www.hamagbicro.hr/10527-2/