Natječaj

Search form

Prikupljanje podataka, potvrđivanje i analiza u pogledu indikatorskog okvira za praćenje Garancija za mlade

Referenca: 
VT/2015/082
Datum objave: 
09.02.2016.
Datum završetka natječaja: 
06.04.2016.
Status: 
Tip sredstava: 
Regija: 
Budžet: 
250.000,00 €
Kratak opis natječaja: 

Natječaj je otvoren s ciljem pružanja tehničke pomoći Europskoj komisiji i državama članicama Europske unije prilikom godišnjeg prikupljanja podataka o sustavima za mlade (Garancije za mlade) i njihovim ovjeravanjem. Pružatelj usluga tehničke pomoći, Europskoj komisiji će pružiti stručnu pomoć u sastavljanju statističkih i izvedenih pokazatelja vezanih za izravne i popratne pokazatelje sustava Garancije za mlade te daljnji razvoj baze podataka i alata potrebnih za prikupljanje statističkih pokazatelja. 
Ponuđač usluge će podržavati Europsku komisiju u prikupljanju godišnjih podataka kojima se pokrivaju sve države članice Europske unije; obrađivati podatke koji će se koristiti za daljnju analizu i diseminaciju; izrađivati analitička izvješća u skladu sa zahtjevima Europske komisije te razvijati alate koji se koriste za prikupljanje i obradu relevantnih podataka. Maksimalno predviđeno trajanje pružanja usluga je 36 mjeseci od dana sklapanja ugovora. 
Garancije za mlade novi su pristup rješavanju problema nezaposlenosti mladih u Europskoj uniji kojim se svim mladim osobama u dobi do 25 godina u roku od 4 mjeseca od završetka obrazovanja nastoji pronaći kvalitetna mogućnost zaposlenja, pripravništva ili nastavka obrazovanja.

Dokumenti: 
AttachmentSize
Dokumentacija.zip2.36 MB