Natječaj

Search form

Tehnička podrška za puštanje u rad Europskog sustava za upravljanje željezničkim prometom (ERTMS) duž glavnih koridora mreže

Referenca: 
MOVE/B2/2014-670
Datum objave: 
23.08.2014.
Datum završetka natječaja: 
06.10.2014.
Status: 
Tip sredstava: 
Sektor: 
Budžet: 
6.720.000,00 €
Kratak opis natječaja: 

Natječaj je otvoren s ciljem pružanja podrške puštanju u rad Europskog sustava za upravljanje željezničkim prometom (ERTMS) duž glavnih koridora mreže pružanjem upravljanja programom, koordinacije, informacija, komunikacije, tehničke i ekonomske stručnosti. Pri tome postoje tehnički, operacionalni, organizacijski i financijski rizici koji moraju biti analizirani do detalja kako bi se moglo njima upravljati. 

U sklopu natječaja, potrebno je obaviti sedam glavnih zadataka:

  • Menadžment - Cilj ovog zadatka je pružanje usluge upravljanja kako bi se omogućilo ugovornom subjektu da kontrolira, upravlja i nadgleda provedbu ovog ugovora. 
  • Koordinacija i kooperacija - Izvođač mora identificirati ključna područja i teme za koje se najviše isplati poticati jaču suradnju i ad hoc inicijative te postaviti timove upravljača koji će olakšati suradnju među dionicima koji moraju provesti projekte duž koridora.
  • Informacije i komunikacija - Prikupiti sve potrebne informacije o ERTMS-u te sastaviti prijedlog kako da te informacije budu dostupne online. Načiniti bazu znanja o ERTMS-u na engleskom jeziku kako bi ona bila dostupna budućim suradnicima na projektima. Organizirati informacijske radionice u Bruxellesu o svim važnim temama koje se tiču ovog programa. Predložiti komunikacijski plan i obavljati komunikacijske aktivnosti.
  • Izraditi konsolidiran, razumljiv i strukturiran program implementacije i održavati ga.
  • Nadzor implementacije.
  • Detaljno tehničko praćenje projekta i tehnička pomoć.
  • Pružanje ekonomske stručnosti. Treba ispitati ekonomske aspekte ERTMS-a pružajući dobru ekonomsku analizu i savjete na makro i mikro razini. 
Dokumenti: 
AttachmentSize
Dokumentacija.zip458.45 KB