Natječaj

Search form

Tehnička pomoć za razvoj i održavanje širokopojasne web stranice DAE

Datum objave: 
22.01.2016.
Datum završetka natječaja: 
02.02.2016.
Status: 
Tip sredstava: 
Sektor: 
Regija: 
Kratak opis natječaja: 

Svrha ovog poziva za podnošenje ponuda je završiti, poboljšati i ažurirati cijeli sadržaj (uključujući 28 stranica zemlji, najbolje prakse i interaktivne stranice) od postojećeg verziji dijelu Broadband Europe web stranice Dae u skladu s detaljnim opisom usluga potrebnih u prilogu punom natječajne specifikacije. Glavni ciljevi ovog projekta o budućem razvoju i održavanju postojećih sekcija širokopojasne Europe: 

  • Sadržaj postojeće verzije Broadband Europe (BE) trebao bi poboljšati analizu novih studija i druge izvore informacija o trenutnoj širokopojasnoj tehnologiji, ekonomiji i politici,
  • Pregled web stranica svih zemalja država članica i provoditi redovito ažuriranje svaka tri mjeseca,
  • Cijeli sadržaj BE treba pratiti i ažurirati svaka tri mjeseca,
  • Postojeće interaktivne funkcije (npr. grupe za raspravu, karte i baze podataka najboljih praksa) trebaju ostati aktivane i redovito se ažurirati s obzirom na sve aktivnosti povezane strane od strane Komisije (događaji, radionice, BCOs, širokopojasne nagrade, itd),
  • Izraditi komunikacijski plan, uključujući i društvene medije, s ciljem da se znatno poveća broj korisnika sekcije, pogotovo u grupama za raspravu. 
Nakon završetka ugovora, sav sadržaj i tehnička pomagala će se prenijeti na naknadne izvođača. Sadržaj i povezana prava korištenja i objavljivanja (autorskih prava, itd) pripadaju u cijelosti Europskoj komisiji.

Dokumenti: 
AttachmentSize
Dokumentacija.zip251.06 KB