Natječaj

Search form

Ugovor o rekonstrukciji dijela ceste Veli vrh - Riječki gat u Puli i sanaciji dijela obale u luci Valdibora u Rovinju u sklopu EA SEA-WAY projekta

Referenca: 
EuropeAid/136583/IH/WKS/HR
Datum objave: 
16.12.2014.
Datum završetka natječaja: 
24.02.2015.
Status: 
Tip sredstava: 
Sektor: 
Regija: 
Kratak opis natječaja: 

Natječaj je otvoren s ciljem izvršenja radova na rekonstrukciji dijela ceste Veli vrh - Riječki gat u Puli (faza A) na katastarskim česticama 6018 i 6019, obje smještene u Katastarskoj općini Pula, te dijela obale u luci Valdibora u Rovinju, a sve zajedno u sklopu projekta EA SEA-WAY. Natječaj je podijeljen na dva lota: 

  • Lot 1: Rekonstrukcija dijela ceste Veli vrh - Riječki gat u Puli
  • Lot 2: Sanacija dijela obale u luci Valdibora u Rovinju 
Na natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe i pravne osobe (pojedinačno ili u konzorciju) koje imaju nacionalnost ili potiču iz zemalja Europske unije ili zemalja prihvatljivima za sudjelovanje u ovom programu. Sudjelovanje je otvoreno i za međunarodne organizacije. Svaki ponuditelj može dostaviti samo jednu ponudu, kao i jamstvo za ponudu koje iznosi 84.000,00 kn za Lot 1 te 44.500,00 kn za Lot 2. Nakon završetka natječaja, jamstvo će u punom iznosu biti vraćeno ponuditeljima usluga. Predviđeno trajanje izvođenja radova je 8 mjeseci za radove iz Lota 1 te 6 mjeseci za radove iz Lota 2.

Dokumenti: 
AttachmentSize
Tender.pdf141.39 KB