Digitalna vlada: Zajedničko stvaranje inovativnih javnih usluga za građane i tvrtke

Search form

Digitalna vlada: Zajedničko stvaranje inovativnih javnih usluga za građane i tvrtke

Učinkovite i transparentne javne usluge izravno utječu na kvalitetu našega života. Izvršna agencija za istraživanje (REA) udružila je snage s Generalnom direkcijom za komunikacijske mreže, sadržaj i tehnologiju (DG CNECT) i CORDIS-om kako bi proizvela drugo izdanje publikacije Digitalna vlada: Zajedničko stvaranje inovativnih javnih usluga za građane i tvrtke.
U paketu rezultata prikazano je 15 projekata koje financira EU, a koji su pioniri inovativnih digitalnih rješenja i procesa za potpuno pokretanje europskih javnih usluga u digitalno područje.

Paket rezultata tematska je zbirka rezultata istraživanja financirana u okviru okvirnog programa EU-a za istraživanje i inovacije Obzor 2020 - Društveni izazovi 6. Svi projekti koji se nalaze u ovom ažuriranom paketu rezultata rade na približavanju eUprave građanima. Paket sadrži originalnih 10 članaka objavljenih 2019. godine i pet potpuno novih članaka projekata za 2020. godinu, a tri od originalnih 10 također su revidirani kako bi uključili uzbudljiva nova zbivanja od izvorne publikacije.

Pročitajte cjelovite članke na web stranici CORDIS.


Slika: Google Images