Europski zeleni plan: Virtualni susret umrežavanja za društvene i humanističke znanosti

Search form

Europski zeleni plan: Virtualni susret umrežavanja za društvene i humanističke znanosti

Međunarodni online info dan i susret umrežavanja koji će se održati 27. listopada 2020. istaknut će teme istraživanja u okviru Europskog zelenog plana („European Green Deal“) koje su od važnosti za društvene i humanističke znanosti.

Sudionici će imati mogućnost sudjelovanja u susretu umrežavanja koji će im pružiti priliku da se pridruže unaprijed dogovorenim sastancima s drugim sudionicima kako bi se identificirali mogući suradnici te time olakšalo stvaranje projektnih konzorcija. Istraživači, poduzetnici i drugi dionici koji aktivno traže partnere na svojim projektima mogu predstaviti svoj projekt tijekom sesije kratkih prezentacija.
 
Susretu umrežavanja prethodit će informativna sesija Europske komisije i Izvršne agencije za istraživanje koja će se usredotočiti na kontekste politika, mogućnosti financiranja i otvorene pozive za dostavu projektnih prijedloga. Ova informativna sesija dat će dragocjene uvide u procese pripreme projektnih prijedloga, pružajući time važne informacije kao dopunu bilateralnim sastancima u popodnevnom dijelu događaja.

Više informacija o načinima sudjelovanja u umrežavanju i prezentacijama, program te obrazac za prijavu nalaze se na službenim stranicama Europski zeleni plan: Virtualni susret umrežavanja za društvene i humanističke znanosti koji se održava u okviru projekta Net4Society.

Slika: Google Images