Indikativni godišnji plan objave natječaja za 2016. godinu - Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Search form

Indikativni godišnji plan objave natječaja za 2016. godinu - Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u svojstvu Upravljačkog tijela za Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. je objavilo indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2016. godinu u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Cilj objave indikativnog godišnjeg plana je obavijest javnosti i svim zainteresiranim potencijalnim prijaviteljima omogućiti pravovremene pripreme projektnih prijedloga.

Operativnim programom Konkurentnost i kohezija provodi se kohezijska politika Europske unije i doprinosi cilju Ulaganje za rast i radna mjesta kroz poticanje ulaganja u infrastrukturne investicije (u područjima prometa, energetike, zaštite okoliša, ICT-a) i pružanje potpore razvoju poduzetništva i istraživačkih djelatnosti.

Indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga (PDP-ova) sadrži popis PDP-ova i rokova poznatih u trenutku izrade plana te je podložan izmjenama i dopunama sukladno dinamici poslovnih procesa uključenih institucija. 

Indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga OPKK možete pogledati:http://europski-fondovi.eu/content/op-konkurentnost-i-kohezija-2014-2020

Slika: Google images