Info dani o natječajima za dodjelu financijskih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2020. godini

Search form

Info dani o natječajima za dodjelu financijskih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2020. godini

Info dani 2020. održat će se 27. i 28. veljače 2020. godine u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja (Donje Svetice 38, Zagreb). Ured za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave - davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnoga društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2020. godini.
 
Svrha je Info dana da se zainteresiranim udrugama i drugim organizacijama civilnoga društva predstave natječaji koji će se raspisivati u 2020. godini. Program Info dana pripremljen je sukladno Godišnjem planu natječaja za 2020. godinu.
 
Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video prijenos kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih prijavitelja izvan Zagreba. Video prijenosu moći će se pristupiti putem YouTube kanala Ureda za udruge, a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani izvan Zagreba uživo moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@udruge.vlada.hr.
 
Rok za prijavu je 25. veljače 2020. godine na prijavnom obrascu uz napomenu da se prijave zaprimaju do popune kapaciteta dvorane, a iz jedne organizacije moguće je prijaviti do dva sudionika.

Slika: Google Images