Informacija o bazi podataka za pronalazak partnera za LIFE projekt

Search form

Informacija o bazi podataka za pronalazak partnera za LIFE projekt

life program hrvatska, hrvatska baza podataka, life
Program LIFE ima za cilj razviti inovativne odgovore na okolišne i klimatske izazove, a projekti koji se sufinanciraju moraju pridonijeti poboljšanju stanja okoliša u Europskoj uniji. Kako bi se ostvarili rezultati značajni za cijelu Europsku uniju, Program LIFE potiče sklapanje partnerstva iz više zemalja članica. Svako partnerstvo na projektu uvijek mora biti opravdano i imati jasnu poveznici između očekivanih rezultata i aktivnosti koje se provode.

Projekti koji trenutačno traže partnere su iz područja: upravljanja otpadom u gradovima, pročišćavanja onečišćenih voda, očuvanja šumskih ekosustava, sprječavanja šumskih požara. Ukoliko biste željeli sudjelovati na nekom od projekata iz navedenih područja, potrebno je da Vaše podatke upišete u hrvatsku bazu podataka kako biste dobili više informacija i kontakte.
 
Hrvatska baza podataka za pronalazak partnera na LIFE projektu omogućava pristup informacijama o potencijalnim prijaviteljima koji se žele priključiti projektu, kao i o projektima koji traže partnere.

Slika: Google Images