Informativne radionice u Krapini i Hrvatskoj Kostajnici

Search form

Informativne radionice u Krapini i Hrvatskoj Kostajnici

Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina, radionice
Dana 25. listopada 2017. godine u KRAPINI te 26. listopada u HRVATSKOJ KOSTAJNICI održat će se info-radionice za potencijalne prijavitelje u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF).

Cilj info-radionica je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kriterijima Poziva te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata. 

Radionica u Krapini će se održati 25. listopada 2017. u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta, Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 13, u vremenu od 12:00 do 16:00 sati. Za prijavu sudjelovanja na radionici u Krapini potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac.

Radionica u Hrvatskoj Kostajnici će se održati 26. listopada 2017. u Gradskoj vijećnici Grada Hrvatske Kostajnice, Trg Nikole Šubića Zrinskog br. 1, u vremenu od 12:00 do 16:00 sati. Za prijavu sudjelovanja na radionici u Hrvatskoj Kostajnici potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac.

Prijave za obje radionice će se zaprimati do utorka 24.10.2017. do 12:00 sati.

Slika: Google Images
Izvor: esf.hr