Informativne radionice u Virovitici i Požegi

Search form

Informativne radionice u Virovitici i Požegi

Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina, esf, radionice
Dana 8. studenog 2017. u Virovitici te 10. studenog 2017. u Požegi održat će se info-radionice za potencijalne prijavitelje u okviru trenutno objavljenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF).

Radionica u Virovitici održat će se 8. studenog 2017. u dvorani Centra za socijalnu skrb, Vladimira Nazora 2, u vremenu od 12:00 do 16:00 sati. Za prijavu sudjelovanja na radionici u Virovitici potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac.

Radionica u Požegi održat će se 10. studenog 2017. u prostoru Hrvatske gospodarske komore, Vukovarska 6, u vremenu od 12:00 do 16:00 sati. Za prijavu sudjelovanja na radionici u Požegi potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac.

Cilj info-radionica je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kriterijima Poziva te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata. Usmjerena je na predstavnike potencijalnih prijavitelja, kako je navedeno u dokumentaciji samog Poziva, a to su slijedeće pravne osobe, registrirane u Republici Hrvatskoj: udruge, javne ustanove, zaklade, jedinice lokalne ili regionalne (područne) samouprave.

Prijave za obje radionice zaprimat će se do utorka, 7.11.2017. do 12:00 sati. 

Slika: Google Images
Izvor: esf.hr