Javni poziv "Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga"

Search form

Javni poziv "Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga"

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Hrvatskom udrugom za odnose s javnošću, poziva udruge koje će promovirati svoje aktivnosti u okviru Dana otvorenih vrata udruga 2021., a provode aktivnosti kojima odgovaraju na potrebe lokalne zajednice u kriznim situacijama, da se prijave na Javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“, navodi se na stranici Ureda.
Cilj Javnog poziva je promovirati aktivnosti koje provode udruge kao odgovor na potrebe lokalne zajednice u kriznim situacijama.
Kriza uzrokovana širenjem koronavirusa i potresima koji su pogodili Republiku Hrvatsku zahtijeva reakciju i šire zajednice, gdje posebno do izražaja dolazi uloga udruga koje pomažu pogođenom stanovništvu te osiguravaju usluge od općeg interesa prilagođene novonastaloj situaciji.
Javnim pozivom nastoji se povećati vidljivost djelovanja organizacija u kriznim situacijama, dajući udrugama priliku za dobivanje stručne podrške u promociji aktivnosti koje već provode odgovarajući na krizu.
Uvjeti za prijavu na Poziv te kriteriji definirani su u Uputama za prijavitelje.
Na Javni poziv prijavljuje se do zaključno 10. svibnja 2021. godine, popunjavanjem obrasca i slanjem na e-mail: dovunagrada@udruge.vlada.hr
Više o možete pročitati na poveznici.

Slika: Google images