Javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga 2020.“

Search form

Javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga 2020.“

Ovim Javnim pozivom želi se promovirati lokalni razvoj kroz društveno korisne aktivnosti u lokalnim sredinama. Lokalni razvoj usmjeren je na poboljšanje kvalitete života lokalnog područja, razvijanje i očuvanje lokalnih vrijednosti kroz suradnju širokog kruga dionika. Organizacije civilnoga društva (OCD) su važni akteri demokratskog društva, te često pronalaze najbolja rješenja za probleme lokalnih zajednica jer poznaju i uzimaju u obzir lokalne potrebe i interese, rade na izgradnji povjerenja, jačanju sudjelovanja građana, društvenih mreža i podrške te izgradnji dobrih odnosa u zajednici. 
Aktivnosti kojima će se putem Javnog poziva pružiti komunikacijska podrška moraju se provoditi u razdoblju između 1. listopada do 31. prosinca 2020. godine, a udruge koje se prijavljuju na Javni pozivu moraju sudjelovati na Danima otvorenih vrata udruga 2020. 
Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ), u suradnji s agencijama za odnose s javnošću (­­Light komunikacije, Abeceda komunikacije) dodijelit će dvjema udrugama stručnu komunikacijsku podršku savjetnika mentora za odnose s javnošću u osmišljavanju i provedbi medijskih i komunikacijskih planova za promociju društveno korisnih aktivnosti koje provode udruge.
Na Javni poziv prijavljuje se do zaključno 4. rujna 2020
Detalji o načinu prijave dostupni su na poveznici

 Slika: Google Images