JAVNI POZIV ZA GOSPODARSKE SUSRETE: EUREKA Konferencija povezivanja gospodarskih subjekata – Kreiranje ekosustava za inovacije

Search form

JAVNI POZIV ZA GOSPODARSKE SUSRETE: EUREKA Konferencija povezivanja gospodarskih subjekata – Kreiranje ekosustava za inovacije

HAMAG-BICRO organizira javni poziv za odlazak na gospodarske susrete u sklopu EUREKA Konferencije za povezivanje gospodarskih subjekata iz područja inovacija (Matchmaking Stakeholder Conference) u Amsterdamu (Nizozemska) koja se održava 5. rujna 2019. godine. EUREKA Konferencija namijenjena je poslovnom povezivanju mikro, malih i srednjih poduzeća koji se bave inovacijama iz različitih tehnoloških područja i industrija. Sudionici će imati priliku susresti se s tvrtkama i organizacijama iz više od 40 zemalja EUREKA mreže.

Primarni cilj odlaska na gospodarske susrete je pronalaženje međunarodnih partnera za istraživačko-razvojne projekte koje sudionici namjeravaju prijaviti u EUREKA ili Eurostars program. Sudionici događanja mogu imati i dodatne razgovore o komercijalnoj suradnji u sklopu istog događaja.

Tijekom konferencije, sudionici će imati priliku također saznati više o EUREKA instrumentima za financiranje inovativnih ideja kroz međunarodnu suradnju. Hrvatske tvrtke kroz EUREKA i Eurostars programe mogu dobiti do 1,5 mil. kuna bespovratnih sredstava za financiranje inovativnog proizvoda, procesa ili usluge.

Prijavu je potrebno podnijeti putem zadanog obrasca ovdje.

Slika: Google Images