Konferencija „Dani regionalnog razvoja i EU fondova“

Search form

Konferencija „Dani regionalnog razvoja i EU fondova“

esi fondovi
Konferencija „Dani regionalnog razvoja i EU fondova“ održava se u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU te Agencije za regionalni razvoj RH u Šibeniku. 

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava uz ostalo je Upravljačko tijelo za Operativni program za hranu i/ili materijalnu pomoć 2014. – 2020. Taj program  predstavlja dodanu vrijednost postojećim nacionalnim programima vezanim uz probleme siromaštva i materijalne deprivacije obzirom da će pomoć biti dostupna većem broju korisnika, ne samo nezaposlenima i korisnicima socijalne skrbi, već i onima koji ne mogu ostvariti prava iz sustava socijalne skrbi zbog dohodovnog cenzusa.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, Koordinacijsko tijelo za europske strukturne i investicijske fondove (ESI fondovi) u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskoga sustava, Upravljačkim tijelom za Europski socijalni fond razvija zajednički informacijski sustav za upravljanje ESI fondovima u razdoblju 2014.-2020., a koji podražava elektroničku razmjenu informacija s korisnicima. Na taj način omogućit će se jednostavnija, modernija i učinkovitija platforma za pripremu i provedbu projekata financiranih sredstvima ESI fondova što će rezultirati njihovim bržim i učinkovitijem korištenjem.

Slika: Google Images
Izvor: mrms.hr