MSCA informativni dan: Mreže za inovativno osposobljavanje (ITN) i Razmjena osoblja u području istraživanja i inovacija (RISE)

Search form

MSCA informativni dan: Mreže za inovativno osposobljavanje (ITN) i Razmjena osoblja u području istraživanja i inovacija (RISE)

Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira promociju međunarodne i međusektorske suradnje kroz projekte doktorskih studija i osposobljavanja u okviru Mreža za inovativno osposobljavanje (ITN) te Razmjenu osoblja u području istraživanja i inovacija (RISE) Marie Sklodowska – Curie akcija.

Informativni dan ITN i RISE Marie Sklodowska – Curie akcija održat će se u utorak 27. studenog 2018. godine u prostorima Agencije za mobilnost i programe Europske unije (dvorana Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u prizemlju), Frankopanska 26, Zagreb, s početkom u 9:30 sati.

Cilj informativnog dana je upoznati sudionike s mogućnostima i pravilima natječaja te pružiti praktične savjete pri izradi ITN i RISE projektnih prijedloga. Primjeri dobre prakse s aspekta organizacija koje prijavljuju ali i istraživača koji sudjeluju, prezentirati će postupak pisanja projekta, uključivanja u konzorcije, provođenja projekata.

Informativni dan prvenstveno je namijenjena predstavnicima visokih učilišta, znanstvenih instituta, istraživačkih centara i drugih znanstvenih organizacija, predstavnicima industrije i privatnog sektora. Također, radionica je namijenjena istraživačima i administrativnom osoblju uključenom u postupak pisanja i prijave projektnih prijedloga.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice. Prijave su otvorene do četvrtka 22. studenog 2018. godine.

Slika: Google Images