Na web stranici esf.platforma otvorene prijave na radionicu “Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama”

Search form

Na web stranici esf.platforma otvorene prijave na radionicu “Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama”

Na internetskoj stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas su otvorene prijave na online radionicu “Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama” koja će biti održana 8. rujna 2020. od 10 do 12 sati. Radionica će biti održana na platformi BLUEJEANS.

Provoditelj radionice unaprijed će sve prijavljene sudionike obavijestiti o načinu priključivanja na radionicu i pružiti detaljne upute vezane uz tehnička pitanja.

Prijava na online radionicu: 08.09.2020. 10:00h – 08.09.2020. 12:00h

Edukacija obuhvaća sljedeće teme: odgovorno građanstvo; razvoj zajednice i društvena promjena; odnosi s javnošću; definicija zagovaranja i koraci u zagovaranju; alati i metode zagovaranja; društveni marketing; primjena različitih kanala komunikacije u zajednici.

Radionica je namijenjena udrugama i svim drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda, a organizira se u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva te u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama.

Slika: Google Images