Nacionalno sufinanciranje LIFE projekata temeljem objavljenog javnog poziva

Search form

Nacionalno sufinanciranje LIFE projekata temeljem objavljenog javnog poziva

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike i Hrvatske vode kao i Ministarstvo zaštite okoliša i energetike i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavili su javni poziv za dostavu zahtjeva za sufinanciranje „tradicionalnih“ projekata iz Programa LIFE 2014. – 2020. za LIFE natječaj 2018. godine.

Predmet navedenog javnog poziva bio je dostava zahtjeva za nacionalno sufinanciranje projektnih prijedloga koji će se prijaviti na natječaj Europske komisije za Program LIFE 2014. – 2020. – „tradicionalni projekti“. Zahtjevi su dostavljeni za projekte koji se prijavljuju na potprogram „Okoliš“ u prvoj fazi te projekte koji se prijavljuju na potprogram „Klimatske aktivnosti“.

Sukladno javnom pozivu od 30. svibnja 2018., projekti koji su se prijavili na potprogram „Okoliš“ i koji su od strane Europske komisije, odnosno EASME, pozvani na prijavu cjelovitog projekta, pozivaju se da dostave prema Ministarstvu i Hrvatskim vodama, odnosno Ministarstvu i Fondu, cjelovito razrađen projektni prijedlog sa zatraženim iznosom sufinanciranja. 

Rok za dostavu zahtjeva: 14. siječnja 2019.

Slika: Google Images