Najava Poziva na dodatne aktivnosti u sklopu Programa međuregionalne suradnje Interreg Europe 2014. – 2020.

Search form

Najava Poziva na dodatne aktivnosti u sklopu Programa međuregionalne suradnje Interreg Europe 2014. – 2020.

Program međuregionalne suradnje bfinanciran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i osmišljen kako bi kroz partnerske projekte pružio podršku učenju i razmjeni iskustava među organizacijama koje sudjeluju u kreiranju i provedbi lokalnih, regionalnih i nacionalnih politika te programa regionalnoga razvoja s ciljem poboljšanja njihove učinkovitosti.

Program obuhvaća četiri tematska područja koja uključuju: istraživanje i inovacije, konkurentnost MSP-a, poticanje niskougljične ekonomije te zaštitu okoliša i učinkovito korištenje resursa.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom, poziva dionike Programa Interreg Europe 2014. – 2020. na sudjelovanje u Pozivu na dodatne aktivnosti s ciljem ublažavanja posljedica COVID-19 pandemijske krize.

Poziv na dodatne aktivnosti će biti otvoren od 1. travnja 2021. do 2. kolovoza 2021., te u njemu mogu sudjelovati isključivo projektni prijedlozi sufinancirani u sklopu prethodna četiri poziva na dostavu projektnih prijedloga Programa Interreg Europe 2014. – 2020.

Kao podršku dionicima Zajedničko tajništvo Programa će 8. travnja 2021. s početkom u 10:00 sati održati webinar za Vodeće partnere posvećen provedbi Poziva na dodatne aktivnosti, te ovim putem sve zainteresirane dionike pozivamo na sudjelovanje.

Na webinar se možete prijaviti putem sljedeće poveznice.

Slika: Google Images