Obavijest o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Ključnih aktivnosti 1, 2 i 3, područje mladih

Search form

Obavijest o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Ključnih aktivnosti 1, 2 i 3, područje mladih

Odluka o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2018. godinu za program Erasmus+ – Ključna aktivnost 1 za područje mladih, za aktivnost Razmjene mladih, rok 4. listopada 2018. godine objavljena je ovdje.

Odluka o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2018. godinu za program Erasmus+ – Ključna aktivnost 1 za područje mladih, za aktivnost Mobilnost osoba koje rade s mladima, rok 4. listopada 2018. godine objavljena je ovdje.

Odluka o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2018. godinu za program Erasmus+ – Ključna aktivnost 2 za područje mladih, rok 4. listopada 2018. godine objavljena je ovdje.

Odluka o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2018. godinu za program Erasmus+ – Ključna aktivnost 3 za područje mladih, rok 4. listopada 2018. godine objavljena je ovdje.

Slika: Google Images