Objavljene odluke za isplaćene Privremene izvanredne mjere pomoći za proizvođače tovne junadi, tovnih svinja i janjadi za klanje

Search form

Objavljene odluke za isplaćene Privremene izvanredne mjere pomoći za proizvođače tovne junadi, tovnih svinja i janjadi za klanje

Agencija za plaćanje obavještava korisnike Privremene izvanredne mjere pomoći za proizvođače tovne junadi, tovnih svinja i janjadi za klanje s problemima u poslovanju uzrokovanih epidemijom COVID-19, da su dana 4. studenog 2021. godine na AGRONET-u, zaštićenoj aplikaciji Agencije za plaćanja objavljene Odluke za sljedeće mjere: 
Mjera 1. Potpora u sektoru tovnog govedarstva 
Mjera 2. Potpora u sektoru tovnog svinjogojstva 
Mjera 3. Potpora u sektoru ovčarstva 

Podsjećamo kako se radi o mjerama za koje je u 2020. godini korisnicima isplaćeno više od 5,8 milijuna kuna.

Upućujemo korisnike da putem svojih AGRONET sučelja preuzmu objavljene odluke, koje se nalaze u pregledniku AGRONET-a unutar POLJOPRIVREDNOG GOSPODARSTVA, pod karticom Nacionalne potpore, u pregledniku Odluke za nacionalne mjere s datumom 30. lipnja 2021. godine. 

Odluke su dostavljene putem AGRONET-a temeljem članka 15. Zakona o poljoprivredi (Narodne novine 118/2018, 42/2020, 127/2020 – Odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske, 52/2021) te su ih korisnici obvezni preuzeti najkasnije u roku od pet dana od dana objave ove obavijesti.


Slika: Google Images
Izvor: apprrr.hr