Održana radionica o novostima u provedbi mjere 4 nominiranim OPG-ima unutar projekta “Zlata vrijedan”

Search form

Održana radionica o novostima u provedbi mjere 4 nominiranim OPG-ima unutar projekta “Zlata vrijedan”

OPG, zlata vrijedan, apprrr, ministarstvo poljopivrede
U suradnji Ministarstva poljoprivrede, Večernjeg lista i Hrvatske radio-televizije, 28. lipnja 2017. godine na imanju OPG-a Kezele u Ivanić-Gradu četvrti put zaredom održana je dodjela nagrada unutar projekta “Zlata vrijedan” te su tom prilikom uručene novčane nagrade i priznanja najboljim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima u 2017. godini.  

Nominirano je 21 poljoprivredno gospodarstvo iz svih hrvatskih županija te 3 mlade nade, a više informacija o nominiranim kandidatima pronađite ovdje.

U sklopu projekta “Zlata vrijedan” djelatnici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju održali su radionicu u Naftalanu na kojoj su bile predstavljene novosti u provedbi mjere 4 iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. Cilj radionice bio je nominiranim kandidatima približiti mogućnosti investicija unutar mjere 4, zatim novosti u provedbi natječaja, pripreme projektnih prijedloga te pojašnjenje najčešćih pogrešaka koje su učinjene na prethodnim natječajima.

Slika: Google Images