Online radionica: Modeli uključivanja građana u rad organizacija civilnog društva

Search form

Online radionica: Modeli uključivanja građana u rad organizacija civilnog društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu koju će u četvrtak, 18. ožujka održati DKOLEKTIV iz Osijeka, suradna organizacija Nacionalne zaklade. 
Cilj radionice je stjecanje znanja, vještina i stavova potrebnih za veće i kvalitetnije uključivanje građana u rad organizacija civilnog društva.

Teme radionice je što je građanstvo, angažman/sudjelovanje građana u demokraciji, vrijednosti i uključivanje građana u organizacije civilnog društva, strategije uključivanja građana. 

Radionice organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorena je predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i javnih izvora kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja. 

Prijaviti se možete putem poveznice

Slika: Google Images