Online radionica: Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva u zajednici

Search form

Online radionica: Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva u zajednici

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na online radionicu “Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva/suradnje organizacija civilnoga društva u zajednici” koju će 5. listopada 2021. s početkom u 10 sati održati udruga MI iz Splita. 
Cilj radionice je upoznati sudionike s definicijom i dimenzijom i dobrobiti društvenog kapitala, procjenom društvenog kapitala unutar vlastitih zajednica, definiranje faktora koji utječu na povećanje povjerenja, poštovanja i upravljanja konfliktima u zajednici i načinima kako razvijati društveni kapital kroz programe i projekte u zajednici te primjerima dobre prakse. 
Sudionike će se upoznati s koracima za uspostavljanje kvalitetnog partnerskog odnosa OCD-a s javnim sektorom te oblicima, prilikama i izazovima u izgradnji partnerskih odnosa između dvaju sektora. 
Posebna pažnja bit će posvećena i izgradnji partnerstva OCD-a s javnim sektorom u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova – navodi se u najavi. 
Na radionicu se možete prijaviti putem linka.Slika: Google Images
Izvor: esf.hr