Online radionica: Sustav kvalitete u OCD-ima s primjerima učinkovitih modela upravljanja

Search form

Online radionica: Sustav kvalitete u OCD-ima s primjerima učinkovitih modela upravljanja

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na online radionicu “Sustav kvalitete u OCD-ima s primjerima učinkovitih modela upravljanja; Kultura, struktura i menadžment” koju će 7. listopada 2021. s početkom u 10 sati održati udruga ACT grupa iz Čakovca. 
Namijenjeno menadžerima svih razina u OCD – od voditelja organizacije do voditelja timova. 
Bavit ćemo se poveznicama organizacijske kulture i strukture s učinkovitim upravljanjem. Pokušat ćemo raspetljati kompleksnu tematiku koja najviše zadire u upravljanje ljudskim potencijalima, a povezuje u cjelinu sve od općenitih koncepata poput vrijednosti organizacije do konkretnih stvari poput svakodnevne komunikacije. 
Sudionici će dobiti uvide novih istraživanja, primjere najboljih organizacija i smjernice kako raditi s ljudima u posebno osjetljivom razdoblju – vremenu velike nesigurnosti uslijed COVID pandemije i sve veće borbe za talentima. Od sudionika se očekuje puni angažman kako bi prikazane koncepte mogli upotrijebiti za promjenu u svojoj organizaciji, u čemu će im trener pomoći u tjednu nakon webinara – navodi se u pozivu.
Na radionicu možete se prijaviti putem poveznice. Slika: Google Images
Izvor: esf.hr