Otvorene prijave za konferenciju „Dijalog EU-a s mladima postaje vidljiv - informiraj i osnaži mlade na lokalnoj razini“

Search form

Otvorene prijave za konferenciju „Dijalog EU-a s mladima postaje vidljiv - informiraj i osnaži mlade na lokalnoj razini“

Savjet za mlade Vlade Republike Hrvatske poziva udruge mladih, udruge za mlade i savjete mladih da se prijave za sudjelovanje na konferenciji „Dijalog EU-a s mladima postaje vidljiv – informiraj i osnaži mlade na lokalnoj razini“.

Konferencija se organizira s ciljem uključivanja što većeg broja mladih iz različitih dijelova Hrvatske u aktivnosti vezane uz područje mladih u razdoblju predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije. Na konferenciji želimo čuti razmišljanja mladih iz različitih dijelova Hrvatske o tome kako poboljšati Dijalog EU-a s mladima i osigurati još veće uključivanje mladih.
 
Navedena konferencija će se održati 11. ožujka 2020. s početkom u 15 sati u Konferencijskom centru, Šubićeva ulica 29, Zagreb, a njezino predviđeno trajanje je do 18 sati. Cjelokupno događanje zamišljeno je kao dijalog više od sto mladih iz urbanih i ruralnih sredina s donositeljima odluka s ciljem upoznavanja prioriteta Hrvatske tijekom predsjedanja te s osobitim naglaskom na uključivanje mladih u pojedine politike na nacionalnoj i europskoj razini. Ono će na taj način pridonijeti i osnaživanju mladih u ruralnim sredinama, što je jedan od ključnih prioriteta Hrvatske tijekom predsjedanja. 
 
S obzirom na ograničen broj mjesta, sve zainteresirane udruge mladih i za mlade mogu putem ispunjenog obrasca za prijavu, na adresu elektroničke pošte ines.ivanis@mdomsp.hr.

Slika: Google Images
Izvor: mdomsp.hr