Otvoreno e-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga 'Inovacije novoosnovanih MSP-ova – II. faza'

Search form

Otvoreno e-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga 'Inovacije novoosnovanih MSP-ova – II. faza'

mingo, esavjetovanje
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je provođenje e-savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u cilju pripreme Poziva na dostavu projektnih prijedloga "Inovacije novoosnovanih MSP-ova – II faza", otvoreni postupak u modalitetu trajnog Poziva. 

Ovim Pozivom će se poticati inovativnost novoosnovanih MSP-ova za uvođenje inovacija koje rezultiraju proizvodom/uslugom koja je novost na tržištu. Dodjelom potpora male vrijednosti potiče se razvoj novoosnovanih MSP-ova i uspješno lansiranje novih na tržištu inovacija proizvoda i usluga s potencijalom rasta i izvoza, s naglaskom na komercijalizaciju proizvoda i usluga. 

Savjetovanje omogućuje svim potencijalnim prijaviteljima, kao i najširoj zainteresiranoj javnosti, da svojim prijedlozima i sugestijama doprinesu kvaliteti natječajne dokumentacije.

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 07.06.2018. godine dostave svoje prijedloge i komentare na predloženi Nacrt Poziva na dostavu projektnih prijedloga putem sljedeće poveznice.

Slika: Google Images
Izvor: mingo.hr