Poziv na informativnu radionicu za otvoreni trajni poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“- OSIJEK

Search form

Poziv na informativnu radionicu za otvoreni trajni poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“- OSIJEK

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, Posredničko tijelo razine 2, pozivaju Vas na informativnu radionicu za otvoreni trajni Poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“, koja će se održati u ponedjeljak, 17. lipnja 2019. godine, u Osijeku, Hotel Waldinger, Županijska 8, s početkom u 10.00 sati. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je do 16:00 sati.

Radionica je namijenjena svim potencijalnim prijaviteljima i partnerima na projektu, koji su zainteresirani za jačanje postojećih društvenih poduzeća ili žele transformirati ili započeti poslovanje prema društveno- poduzetničkim principima.

Na informativnoj radionici bit će predstavljeni ciljevi i svrha Poziva te uvjeti prijave u okviru ovoga Poziva. Za sudjelovanje na informativnoj radionici potrebno je ispuniti Prijavni obrazac na sljedećoj poveznici, zaključno sa danom 16. lipnja 2019. godine (nedjelja) do 15:00 sati.

Slika: Google Images