Poziv na sudjelovanje na informativnom danu Obzora 2020. Širenje izvrsnosti i sudjelovanja - 24. listopada 2019.

Search form

Poziv na sudjelovanje na informativnom danu Obzora 2020. Širenje izvrsnosti i sudjelovanja - 24. listopada 2019.

U okviru Obzor 2020. programa, a prvenstveno kroz posebnu mjeru Širenje izvrsnosti i sudjelovanja (Spreading excellence and widening participation), potiče se podizanje istraživačkih kapaciteta, istraživačke izvrsnosti i uključivanje istraživača i istraživačkih institucija iz tzv. Widening zemalja u zajednički Europski istraživački prostor. Kako bi hrvatske korisnike upoznali sa mogućnostima financiranja u sklopu ove mjere, te potencijalne prijavitelje upoznali sa iskustvima i primjerima dobre prakse, Agencija za mobilnost i programe EU organizira info dan.

Info dan „Obzor 2020. Informativni dan Širenje izvrsnosti i sudjelovanja“  održat će se u četvrtak, 24. listopada 2019. u Agenciji za mobilnost i programe EU, Frankopanska 26 (u velikoj dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža), što će biti potvrđeno sudionicima koji se prijave za sudjelovanje na info danu prilikom slanja službenog programa info dana. Početak registracije bit će u 8:30 sati.

Info dan je namijenjen istraživačima, predstavnicima visokih učilišta, znanstvenih instituta, istraživačkih centara i drugih znanstvenih organizacija koji su zaineresirani za sudjelovanje u akcijama Obzora 2020. u području Širenja izvrsnosti i sudjelovanja.

Sudjelovanje na info danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice. Prijave su otvorene do ponedjeljka 21. listopada 2019. godine.

Slika: Google Images