Poziv za male projekte

Search form

Poziv za male projekte

Otvoren je Poziv Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj za projekte manjeg opsega radi povećanja dobrobiti lokalnih zajednica i/ili tematskih zajednica. 
Iznos financijske podrške po projektu: 5.000 – 15.000 eura 
Raspoloživi iznos podrški: 315.000 eura 
Stopa financiranja: 100% ukupnih prihvatljivih troškova projekta
Trajanje provedbe projekta: 6 -12 mjeseci 
Poziv je otvoren do 31. svibnja 2021. godine u podne. Svaki prijavitelj može prijaviti samo jedan projektni prijedlog na ovaj Poziv.
Jedna organizacija može sudjelovati u najviše dva projektna prijedloga u ulozi partnera. Ovim Pozivom će biti podržani projekti manjeg opsega u trajanju od šest mjeseci do godinu dana, usmjereni na intervencije koje predlažu i provode lokalni OCD-i radi povećanja dobrobiti lokalnih zajednica i/ili tematskih zajednica koje čine određene društvene skupine sa zajedničkim interesima, potrebama i problemima u jednom od prioritetnih programskih područja podrške Fonda.
U okviru Poziva najmanje 50% ukupno raspoloživih sredstava bit će dodijeljeno organizacijama sa sjedištem u nedovoljno razvijenim i depriviranim područjima i/ili organizacijama koje rade s marginaliziranim i ranjivim ciljanim skupinama, uključujući i Rome. 
Online predstavljanje Poziva će se održati 7. travnja 2021. godine u 11 sati na Zoom platformi. 
Prijave za sudjelovanje su moguće na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/3frCz18
Regionalna informativna radionica za sve zainteresirane prijavitelje će se održati 14. travnja 2021. godine od 10 do 12 sati za organizacije sa sjedištem u sljedećim županijama: 
  • Vukovarsko-srijemska
  • Osječko-baranjska
  • Brodsko-posavska
  • Požeško-slavonska
  • Virovitičko-podravska. 

Prijave za regionalne informativne radionice će biti otvorene od 8. travnja 2021. godine

Više na poveznici: https://bit.ly/3mmyEnD

Slika: Google Images

Izvor:ctr.hr