Poziv za sudjelovanje na informativnom danu - Prvi nacionalni ESA poziv

Search form

Poziv za sudjelovanje na informativnom danu - Prvi nacionalni ESA poziv

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Europskom svemirskom agencijom (ESA) organizira informativni dan namijenjen hrvatskim tvrtkama i znanstvenim organizacijama. Na informativnom danu bit će predstavljene mogućnosti prijave projektnih prijedloga u okviru Prvog nacionalnog ESA poziva. Informativni dan održat će se virtualno 30. studenog 2020. godine, putem platforme Skype, s početkom u 10:00h.

Prvi nacionalni ESA poziv namijenjen je isključivo hrvatskim tvrtkama i znanstvenoj zajednici, a u područjima koja obuhvaćaju promatranje Zemlje, svemirske tehnologije, sigurnost u svemiru, astronomiju, astrofiziku i istraživanje Sunčevog sustava te podizanje svijesti o važnosti tehnologije razvijene za svemir i potencijalu infrastrukture u svemiru za razvoj gospodarstva i društva u cjelini. Više informacija o samom ESA pozivu možete pronaći na stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Sudjelovanje na informativnom danu potrebno je potvrditi najkasnije do 29. studenog 2020. godine, do 17:00 sati, putem obrasca.

Slika: Google Images