Prijava na natječaj u sklopu Instrumenta za povezivanje Europe (CEF Telecom)

Search form

Prijava na natječaj u sklopu Instrumenta za povezivanje Europe (CEF Telecom)

cef telecom
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta već je tijekom 2016. i 2017. godine uspješno provelo jedan te je započela provedba i drugog projekta na temu eRačuna. Oba projekta sufinancirat će se iz programa CEF Telecom u iznosu od 75% od njihove ukupne vrijednosti. 

Slijedom navedenog, Ministarstvo je prepoznalo priliku prijave i na treći natječaj istog programa, CEF-TC-2017-3 eInvoicing, kojim se nastavlja financiranje unaprjeđenja i promocija širenja i korištenja eRačuna između poslovnog sektora i države. Poseban naglasak natječaja stavljen je na pružanje podrške jedinicama lokalne i regionalne samouprave u osiguravanju tehničkih i operativnih preduvjeta za zaprimanje i obradu elektronički zaprimljenih računa.

Krajnji rok za prijavu projektnih prijedloga je 28. studeni 2017. godine.

Dokumentacija navedenog natječaja dostupna je na internetskim stranicama Instrumenta za povezivanje Europe posvećenim telekomunikacijama.

Svi zainteresirani se mole da, s obzirom na rok za prijavu projekta, iskaze interesa na predmetno pismo dostave najkasnije do 10. listopada 2017. godine.

Kontakt osoba za dostavu Vaših iskaza interesa je:

Maja Radišić Žuvanić, voditeljica Službe za digitalno gospodarstvo
Telefon: +385 (0) 1 610 6 998

Slika: Google Images
Izvor: mingo.hr