Produžen rok dostave ponuda za „Projektiranje i izvođenje radova sanacije jame Sovjak“

Search form

Produžen rok dostave ponuda za „Projektiranje i izvođenje radova sanacije jame Sovjak“

Prvotni rok za dostavu ponuda bio je do 3. prosinca 2019.godine do 13 sati. S obzirom na veliki broj upita i zahtjeva zainteresiranih gospodarskih subjekta, dana 2.12.2019. godine produžen je rok za dostavu ponuda, te je ponude bilo moguće dostaviti do 09.01.2020. do 13:00 sati.

Kako je i nakon navedenog roka ponovno zaprimljen veliki broj upita zainteresiranih gospodarskih subjekata, objavljen je br.3. „Ispravak – Obavijest o izmjenama ili dodatnim informacijama“ za predmet nabave: “Projektiranje i izvođenje radova sanacije jame Sovjak“, čime je rok za dostavu ponuda pomaknut na 17.2.2020. do 13:00 sati.

Nadalje, dana 3. veljače 2020. objavljena je izmijenjena dokumentacija, kao i 4. objašnjenje Dokumentacije o nabavi.

Ugovor za projektiranje i izvođenje radova sanacije vrijedan više od 270 milijuna kuna prvi je od četiri ugovora potrebnih za provođenje projekta "Sanacija lokacije visoko-onečišćena opasnim otpadom - jama Sovjak".

U predstojećem razdoblju Fond namjerava objaviti i natječaje za preostala tri ugovora potrebna za provedbu projekta: za nadzor, voditelja projekta i odnose s javnošću. Navedeni projekt financira Europska unija u iznosu do 85% prihvatljivih troškova, dok preostala sredstva osigurava Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Slika: Google Images
Izvor: fzoeu.hr