Radionica o standardima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge - I. modul

Search form

Radionica o standardima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge - I. modul

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske od 07.-09. svibnja 2019. godine u Državnoj školi za javnu upravu održava radionicu „Standardi financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge - I. modul“.
 
Radionica je namijenjena službenicima koji surađuju s udrugama i drugim organizacijama civilnoga društva i rade na poslovima pripreme i provedbe natječaja za financiranje projekata i programa udruga u jedinicama lokalne i područne samouprave, a potom i rukovodećim službenicima odgovornima za planiranje i provedbu proračuna u jedinicama lokalne i područne samouprave.
 
Cilj radionice je osvijestiti mogućnosti kreiranja društvenih promjena kroz učinkovito planiranje i provedbu natječaja za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz javnih izvora, a predavači su zaposlenici Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Prijave na radionicu zaprimaju se registriranjem, odnosno prijavom u sustav Državne škole za javnu upravu.

Slika: Google Images