Sajam EU fondova u Šibeniku

Search form

Sajam EU fondova u Šibeniku

Posjetite „Sajam EU fondova“ 6. listopada od 10 do 15 sati u Šibeniku i saznajte informacije o mogućnostima financiranja iz EU fondova.

„Sajam EU fondova“ održat će se u subotu 6. listopada, od 10 do 15 sati na Trgu Republike Hrvatske, u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom “Regionalni dani EU fondova” koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Na Sajmu će svi zainteresirani pojedinci imati priliku upoznati poduzetnike od kojih će moći čuti na koji način su realizirali projekte i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova.

Događanje „Regionalni dani EU fondova” namijenjeno je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem sajmova, interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, posjetitelji uz korisne savjete ujedno imaju priliku razmijeniti iskustva i povezati se s drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Slika: Google Images