Shema za jačanje primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskih promjena; informativna radionica

Search form

Shema za jačanje primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskih promjena; informativna radionica

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike (MZOE) kao Posredničko tijelo razine 1 u okviru otvorenog trajnog Poziva na dostavu projektnih prijedloga Shema za jačanje primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskim promjenama (KK.05.1.1.02) organizira informativnu radionicu na kojoj mogu sudjelovati svi prihvatljivi prijavitelji. Prijavitelji i partneri u sklopu ovog Poziva mogu biti subjekti koji su organizacije za istraživanje i širenje znanja i/ili istraživačke infrastrukture, u skladu s definicijama istraživačke organizacije i istraživačke infrastrukture koje su sadržane u točki 1.3. „Definicije“ iz Komunikacije Europske komisije - Okvir zajednice za državne potpore za istraživanje i razvoj i inovacije (COM (2014) 198/01). 

Radionica će se održati u četvrtak 25. srpnja 2019. godine od 12:30 - 16:00 (registracija sudionika od 12:15-12:30) sati u Hrvatskim vodama, na adresi Ulica grada Vukovara 220, 10000 Zagreb.

Molimo zainteresirane sudionike da se obavezno prijave na mail skop@mzoe.hr s obaveznom naznakom "Prijava na informativnu radionicu za Poziv primijenjena istraživanja".

Slika: Google Images