U Puli predstavljanje programa Europske snage solidarnosti i radionica pisanja Projekata solidarnosti

Search form

U Puli predstavljanje programa Europske snage solidarnosti i radionica pisanja Projekata solidarnosti

Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira predstavljanje programa Europske snage solidarnosti i radionicu pisanja Projekata solidarnosti u Puli. Uz predstavljanje mogućnosti za mlade i organizacije u ovom programu, održati će se i radionica namijenjena aktivnosti „Projekti solidarnosti“. Tijekom radionice sudionici će imati priliku dobiti informacije o samom formatu Projekata solidarnosti, što je pozitivni učinak na zajednicu te što donosi dimenziju solidarnosti u projekte.

Radionica je namijenjena svim organizacijama (udrugama, javnim tijelima itd.) kao i mladima (od 18 do 30 godina) koji su zainteresirani upoznati se s mogućnostima programa Europskih snaga solidarnosti te steći uvid u prijavu i provedbu Projekata solidarnosti u svojim zajednicama.

Radionica će se održati u prostorima Info-centra za mlade ZUM, u Puli, Flavijevska 8, 52 100, 18. travnja 2019. godine s početkom u 11,00 sati. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je 5 sati.

Sudjelovanje je besplatno, a broj osoba iz jedne organizacije nije ograničen. Prijave će biti otvorene do 15. travnja 2019. Prijavni obrazac dostupan je putem sljedeće poveznice.

Slika: Google Images