U Tuhlju održana trodnevna radionica za LAG-ove „Stanje provedbe Mjere 19 i izrada LRS za novo programsko razdoblje“

Search form

U Tuhlju održana trodnevna radionica za LAG-ove „Stanje provedbe Mjere 19 i izrada LRS za novo programsko razdoblje“

U organizaciji Ministarstva poljoprivrede i Nacionalne ruralne mreža u suradnji s LEADER mrežom Hrvatske, Hrvatskom mrežom za ruralni razvoj, Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i LAG-om „Zagorje-Sutla“ od 2. do 4. studenog 2021. godine u Tuhlju je održana radionica za LAG-ove „Stanje provedbe Mjere 19 i izrada LRS za novo programsko razdoblje“. 
Cilj radionice je bila rasprava u vezi provedbe Mjere 19 unutar Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. i pripreme za provedbu Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike odnosno LEADER pristupa u novom programskom razdoblju (izrada LRS i LAG intervencija za novo programsko razdoblje). 
Sudionici radionice su također predstavili projekte suradnje koje provode LAG-ovi sa partnerima unutar Republike Hrvatske i iz drugih država članovima. 
U sklopu radionice, zadnjeg dana je organiziran i terenski obilazak projekta na području LAG-a „Zagorje-Sutla“ koji su sufinancirani sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj. 
Više informacija pronađite na poveznici. 
Slika: Google Images