Započeo projekt "For a Better Tomorrow and a Life They Deserve"

Search form

Započeo projekt "For a Better Tomorrow and a Life They Deserve"

28. lipnja 2013. godine potpisan je grant ugovor za projekt "For a Better Tomorrow and a Life They Deserve", a time je i službeno počela provedba ovog projekta. Projekt je odobren za financiranje od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Odjela za financiranje i ugovaranje EU projekata kao ugovornog tijela. Projekt traje 16 mjeseci, a ukupna vrijednost projekta je 188.922,64 €, dok Europska unija financira projekt sa 89,57°% odnosno 169.236,90 €.
Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Slatina, a partner na projektu je Centar za socijalnu skrb Slatina. Opći cilj projekta je poboljšati kvalitetu života socijalno ugroženih starijih i nemoćnih osoba s područja općina Voćin, Mikleuš, Čađavica, Sopje, Nova Bukovica i Grada Slatine. Projektom će se osigurati dostava hrane, te pomoć i njega u kući za 280-300 starijih i nemoćnih osoba s navedenih područja.

Izvor: http://www.ravidra.hr/gradsko-drustvo-crvenoga-kriza-slatina-potpisala-ugovor-za-projekt-for-a-better-tomorrow-and-a-life-they-deserve-za-bolje-sutra-i-zivot-koji-zasluzuju/#more-12522
Izvor slike: Google Images