Natječaj

Search form

Jačanje i modernizacija usluga sudske medicine na Kosovu

Referenca: 
EuropeAid/133791/DH/SUP/XK
Datum objave: 
23.09.2014.
Datum završetka natječaja: 
24.11.2014.
Status: 
Tip sredstava: 
Kratak opis natječaja: 

Natječaj je otvoren s ciljem sklapanja ugovora o opskrbi, dostavljanju, instalaciji, puštanju u pogon i obuci korisnika pri korištenju nove opreme za Odjel sudske medicine u Kosovu. Izvođač također treba omogućiti obuku osoblja Odjela za specifične dijelove opreme. Potrebe obuke su indicirane u tehničkim specifikacijama. Nova oprema služi za podršku jačanju i modernizaciji sudskih usluga na Kosovu. 
Natječaj je objavljen u sklopu predpristupnog fonda IPA 2012- Jačanje vladavine prava u skladu s europskim standardima 04-2012.
Sudjelovanje u ovom natječaju je otvoreno za sve pravne osobe koje mogu sudjelovati ili individulano ili se grupirajući u konzorcijume prijavitelja koji moraju biti osnovani u Europskoj uniji ili u državi ili teritoriju koji su obuhvaćeni i autorizirani specifičnim instrumentima. Sva isporučena roba pod ovim ugovorom mora potjecati iz jedne ili više ovih država. Termin „potjecati“ znači da su to mjesta gdje se roba uzgajala, proizvoda i odakle su pružene usluge. 
Sudjelovanje na natječaju je otvoreno i međunarodnim organizacijama, dok je sudjelovanje fizičkih osoba strogo određeno specifičnim instrumentima koji se primjenjuju na ovaj natječaj.

Dokumenti: 
AttachmentSize
Dokumentacija.zip1.23 MB