Pravila korištenja foruma

Search form

Dobrodošli na forum stranice One stop shop for EU funds!

Kako bismo na forumu stranice One stop shop for EU funds održali red i diskusije na prihvatljivom nivou, molimo Vas da se pridržavate pravila. Osim uobičajenih normi ponašanja, koje su prihvaćene u civiliziranom svijetu, a čiji dio su (ili bi to barem trebali biti) korisnici računala, a posebno korisnici Interneta, postoje pravila ponašanja usko vezana uz sam forum. Kako bismo zadržali ugodnu atmosferu i komunikaciju na odgovarajućoj razini, pozivaju se sudionici u diskusijama kao i svi ostali posjetitelji foruma da se pridržavaju pravila, te da utječu na druge da ih se pridržavaju.

Na forumu je zabranjeno:
• kršenje zakona Republike Hrvatske (posebno Vam skrećemo pažnju na pozivanje na mržnju ili diskriminaciju, opravdavanje ili veličanje kaznenih dijela, kršenje autorskih prava, te pedofiliju, mučenje životinja i sl.)
• reklamiranje usluga i proizvoda bez dozvole administratora (molimo da se obratite marketingu ako želite reklamu)
• postanje nepotrebnih i nepoželjnih informacija, informacija nevezanih za temu, postanje na način neprimjeren forumu ili postanje na način koji smanjuje čitljivost foruma (uključuje i neprimjerene naslove)
• ometanje rada administratora foruma (ignoriranje upozorenja, vraćanje izbrisanih tekstova i sl.)
• korištenje klonova dok Vam bilo koji korisnički račun ima zabranjen pristup forumu ili korištenje više korisničkih računa na način koji zbunjuje ostale korisnike (raspravljanje na istoj temi s više nickova, slaganje s vlastitim argumentima...)
• vrijeđanje sugovornika, namjerno provociranje svađe na osobnom nivou, nekonstruktivnih nacionalnih, vjerskih i sličnih sukoba

Svaki topic može, zbog potrebe održavanja reda i mira na forumu, imati svoja posebna, interna pravila.

Svi postovi su mišljenja njihovih autora, a ne vlasnika foruma, uredništva foruma ili tvrtke Krutak - EU Asistent d.o.o. Oni se ne mogu smatrati odgovornima za njihov sadržaj. Uredništvo radi na tome da se nedozvoljeni postovi sankcioniraju, no možda će neke postove previdjeti ili ih neće uočiti na vrijeme. Molimo Vas da imate razumijevanja, i, ako želite pomoći, slobodni ste svaki post za koji smatrate da krši pravila prijaviti administratoru/moderatoru stranice.
Sami kreirate nivo anonimnosti na forumu. Uredništvo foruma se obvezuje da će držati tajnima sve Vaše podatke koje ne želite objaviti. Jedina iznimka je policijski ili sudski nalog po kojem smo dužni dati na uvid IP adresu korisnika nad kojim je u tijeku istražni postupak.

Forum na web stranici One stop shop for EU funds je privatno vlasništvo tvrtke Krutak - EU Asistent d.o.o. Oni imaju pravo brisati, promijeniti, premjestiti ili izbrisati svaki post ili temu za koju smatraju da krši pravila ili je zbog nekog drugog razloga suvišna. Vaš korisnički račun može biti promijenjen ili uklonjen s foruma ako uredništvo odluči da je takva akcija opravdana. Osim brisanja neprikladnog sadržaja, moderatori i administratori mogu zaključavati neke teme tako da se u njima ne mogu objavljivati nove poruke, mogu premještati teme u druge forume ili razdvojiti temu u dvije teme. Moderatori će poduzeti te akcije ukoliko smatraju da je to prikladno.Ova se pravila mogu promijeniti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Ako se slažete s ovim pravilima, možete nastaviti s registracijom. Zahvaljujemo Vam na pažnji i želimo vam ugodan boravak na našoj stranici.