Inicijativa "Mladi u pokretu" 19. i 20. lipnja u Zagrebu

Search form

Inicijativa "Mladi u pokretu" 19. i 20. lipnja u Zagrebu

Europska komisija, uz podršku Agencije za mobilnost i programe Europske unije, organizira predstavljanje inicijative Mladi u pokretu 19. i 20. lipnja 2013. u povodu Europske godine građana 2013. Dvodnevni događaj odvijat će se u šatoru i na vanjskoj pozornici na Trgu bana Josipa Jelačića u trajanju od 11:00 do 19:30 sati. Predstavnici projekata koji se financiraju iz Programa za cjeloživotno učenje i programa Mladi na djelu, dva najveća programa EU namijenjena obrazovanju, znanosti i mladima koje na području Republike Hrvatske provodi Agencija za mobilnost i programe EU, održat će prezentacije, predavanja, debate i radionice.
Ovo će biti velika prilika da posjetitelji iz prve ruke doznaju sve o njihovim projektima, iskustvima i dojmovima te sudjeluju u kreativnim radionicama. Uz to, moći će uživati i u zabavnom programu koji obuhvaća koncerte, nastupe plesnih skupina te Eurokviz u kojem će posjetitelji moći osvojiti nagrade. 


Kako biste više saznali o programu Mladi na djelu i Programu za cjeloživotno učenje, posjetite: http://europski-fondovi.eu/program/mladi-na-djelu i http://europski-fondovi.eu/program/program-za-cjelo-ivotno-u-enje .

Izvor: http://www.mobilnost.hr/nio.php?o=522

Slika: google images